Gomex otvara novu prodavnicu u Bačkoj Palanci!

2665
gomex bačka palanka

BAČKA PALANKA: Nova karika u trgovačkom lancu GOMEX-a od petka, 14. decembra, je maloprodajni objekat „Bačka Palanka Centar“ u Bačkoj Palanci. Ovo je ujedno i drugi maloprodajni objekat GOMEX-a u Bačkoj Palanci.

Mini market „Bačka Palanka Centar“ nalazi se na adresi Veselina Masleše br. 2 i prostire se na 196 kvadratnih metara prodajnog prostora. Nakon završene obuke u našem Trening centru, ovde je zaposleno osam novih kolega i koleginica. MPO „Bačka Palanka Centar“ raspolaže sa dve kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom… i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za mini markete.

Potrošačima je asortiman od blizu 3000 artikala na raspolaganju za kupovinu radnim danima i subotom od 07 do 20:45h kao i nedeljom od 7 do 13h.

[wonderplugin_slider id=45]

 

Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku „Graničar“.

Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije „Graničar“, naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju i u vakuum pakovanju su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MPO „Bačka Palanka Centar“ deliti slično iskustvo.

O Gomex-u

Rezultati postignuti od osnivanja 1995. godine svrstali su GOMEX u regionalne lidere u oblasti veleprodaje i maloprodaje robe široke potrošnje. Od sedišta u Zrenjaninu, prodajni objekti su raspoređeni na tlu Vojvodine, a od Šapca i okoline započeto je širenje prodajne mreže u centralnoj Srbiji i Beogradu. Lokacije prodavnica su veoma atraktivne i izabrane su tako da budu na dohvat ruke svojim potrošačima. Prodavnice posluju u skladu sa najsavremenijim evropskim standardima, čija primena omogućava pružanje najbolje moguće usluge potrošaču, od izbora kvalitetnih artikala do povoljnih cena.

Gomex-ovi „kešerići“

Prateći i osluškujući zahteve potrošača i tržišta, početkom 2013. godine GOMEX je krenuo u realizaciju projekta implementacije programa lojalnosti koje su njihovim vlascima donele značajne benefite i pomoću kojih je kompanija izgradila i povećala lojalnost potrošača. U decembru 2014. godine lansirana je Kasica Brojalica, nova kartica lojalnosti, unapređena verzija prethodne. Pored svih funkcionalnosti koje je posedovala stara kasica, nova je omogućila i skupljanje i trošenje bonitetnih poena, tzv. „keširića“ i uključivanje eksternih partnera u ovaj program, čime je on postao multipartnerski. Partneri se biraju iz svih komplementarnih delatnosti, kao što su, npr. benzinske pumpe, prodavnice bele tehnike, saloni lepote, prodavnice građevinskog materijala… i to na bazi mikrogeografskog ekskluziviteta. Vlasnici kartice na ovaj način imaju priliku da, birajući partnere iz mreže, ostvaruju benefite i kada kupuju robu i usluge koje ne mogu pronaći u GOMEX-u. Podaci koji se sakupljaju sa prodajnih mesta služe kao alat kako za optimizaciju poslovnih procesa u GOMEX-u, tako i za direktan marketing.

Šta je Kasica Brojalica?

Lansiranjem projekta „Selektor popusta“, kompanija GOMEX pokazala je da se sa pravom svrstava u trgovačke kompanije koje kontinuirano ulažu u poboljšanje usluge. „Selektor popusta“ je promotivna aktivnost kompanije GOMEX koja potrošačima omogućava da samostalno izaberu proizvode za koje žele da budu na popustu. Mogu da ga koriste samo oni potrošači koji imaju Kasicu Brojalicu. Proizvodi se biraju na sajtu kasicabrojalica.rs ili na mobilnoj aplikaciji Kasica Brojalica u delu „Selektor popusta“. Maksimalan broj proizvoda koji potrošač može da izaberete je 10 a izabrani popust važi sve dok korisnik ne napravi izmenu artikala ili dok ne promeni objekat u kom kupuje. Dozvoljeno je menjanje 10 artikala u toku jednog meseca.

VAŠ

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here