Humani mladi Bačkopalančani

"Čepom do osmeha"

1007
Lena (levo), Veljko, Vukašin, Jelena (desno)

Braća Veljko i Vukašin Tankosić i njihova sestra od strica Jelena, po drugi put su se uključili u akciju „Čepom do osmeha“.


Njih troje uz pomoć bake Milene, prikupili su čepove i doneli ih u redakciju „Nedeljnih novina“.

– Dva – tri meseca sakupljali smo čepove, uglavnom u kući, pa smo ih doneli ovde kod vas. Znamo da će čepovi biti iskorišćeni za nabavku pomagala deci ometenoj u razvoju, pa nam nije bilo ni malo teško da ih sakupljamo. U akciji sakupljanja čepova, svi smo podjednako bili vredni. Nastavićemo i dalje – rekla je Jelena, učenica šestog razreda bačkopalanačke OŠ „Desanka Maksimović“.

[wonderplugin_slider id=64]

 

Lena na nagovor učiteljice Dragane

Redakciju „Nedeljnih novina“ posetila je osmogodišnja Lena Stojanović, iz
Bačke Palanke. Stigla je u pratnji mame Jelene, a njih dve donele su čepove, pa se Lena na taj način uključila u akciju „Čepom do osmeha“.

– Učiteljica Dragana Menčik pričala nam je da se čepovi koje sakupljamo, kasnije predaju nekim čikama i tetama, koji pomažu bolesnu decu. Nakon toga rešila sam da ih sakupljam. U sakupljanju čepova pomogli su mi baba Smilja, deda Pavle, mamina drugarica Dragana i mama Jelena. Kada budem sakupila nove čepove, ponovo ću doći kod vas – rekla je ova simpatična devojčica, tokom kraćeg zadržavanja u „Nedeljnim novinama“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here