I danas ukrao bicikl na istom mestu, nakon toga uhvaćen

5348

BAČKA PALANKA: U utorak (17.07.) redakciji BAP VESTI se javila jedna naša sugrađanka, koja je želela da ostane anonimna, a kojoj je tog jutra ukraden bicikl ispred zgrade na Partizanu (niz 2). Prosledila nam je snimak sa sigurnosnih kamera ispred zgrade koje su zabeležile momenat krađe. Nakon objavljivanja snimka koji je pregledalo preko 13.000 naših pratilaca saznalo se da je počinioc tridesetčetvorogodišnji Bačkopalančanin (N.S.).

Pogledaj snimak počinioca krađe bicikla: OVDE

Policija je jutros (19.07.) pozvala našu sugrađanku i obavestila je da su uhvatili počinioca koji je prodao bicikl trećem licu. Pozvali su je da dođe kako bi identifikovala svoj bicikl.

Zaprepašćenje!

Na njenu žalost to nije bio njen bicikl, već bicikl njene komšinice koji je počinioc (N.S.) ukrao danas u ranim jutarnjim časovima na istom mestu gde je načinio krađu dva dana ranije.

Kada je naša sugrađanka pozvala svoju komšinicu telefonom i pitala je da li joj nedostaje bicikl, a ona proverila ispred zgrade, dogodilo se zaprepašćenje. Bicikla tamo nije bilo.

 

Počinioc i kupac su priznali da je sugrađankin bicikl već rasklopljen i prodat dalje u delovima, kao i da je za njega počinioc dobio 500 dinara, a da je za ovaj novi cena bila 1000 dinara.

Komšinici je bicikl vraćen, a našoj sugrađanki nažalost nije.

Ovom prilikom obe se javno zahvaljuju policajcu R.S. koji se veoma založio oko razrešenja ovog slučaja.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here