Izuzetno talentovane Davorove devojčice

Iz Odbojkaškog kluba "Voriors"

1231
Foto: Sport indeks

Pionirke OK „Voriors“ rođene 2005. godine i mlađe su u maloj sali Sportske hale „Tikvara“ u lokalnom derbiju Pionirske lige Vojvodine – Južna Bačka savladale vršnjakinje bačkopalanačkog „Merkura“ sa 3:2 u setovima.


Bila je to druga pobeda ekipe trenera Davora Karakaševića koja se tako uključila u borbu za plasman među najboljih 16 ekipa ovog uzrasta u Vojvodini.

– O tome da li ćemo se plasirati među najboljih šesnaest pionirskih ekipa najverovatnije će odlučiti meč sa „Sokolom“. Kvalitet ovih devojčica je nesporan, a po ističu se Jovana Turi, Anastasija Janjić, Luna Bogunović i Vanja Ljubojević koja je, po mom mišljenju, najbolja odbojkašica u ovom uzrastu u Vojvodini. Sa ovom ekipom pojačanom sa Ninom Bursać i Andrijanom Tatić nastupamo i u seniorskoj Drugoj vojvođanskoj ligi – Južna Bačka gde se ravnopravno borimo sa ostalim ekipama i trenutno se držimo u sredini tabele. Za ove talentovane devojčice imam samo reči hvale, kaže Davor Karakašević.

[wonderplugin_slider id=136]

 

Pionirsku ekipu „Voriorsa“, predvođenu trenerom Davorom Karakaševićem, čine: Jovana Turi, Anastasija Janjić, Luna Bogunović, Jelena Petković, Jelena Džambarski, Vanja Ljubojević, Marija Trninić, Tea Avramović.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here