Lavovi izgubili od lidera

400

ZRENJANIN: U subotu (04.05.) je odigrana utakmica 20. kola Super B lige Srbije grupa
Sever-Centar, u kojoj je ekipa RK Lavovi BP gosovala lideru na tabeli, ekipi Proletera.

Trener Lavova, Dragan Sudžum je ovu utakmicu iskoristio da u odsustvu Mandića i Čupkovića (zbog obaveza na poslu) i Kozomore (zbog povrede), pruži priliku mlađim igračima. Sve to je uticalo na konačan rezultat,

RK Proleter – RK Lavovi BP 39:30 (21:12)

Sam početak utakmice nije nagoveštavao ovakav rasplet. Lavovi su odlično otvorili utakmicu i u 8. minutu pri rezultatu 3:5, primorali trenera Zrenjaninaca da zatraži tajm aut. Nakon predaha domaćin konsoliduje svoje redove i do kraja prvog poluvremena dominira na terenu, te na odmor odlazi sa velikom prednošću 21:12.

U drugom poluvremenu Lavovi u nekoliko navrata uspevaju da priđu na -5, ali to je bilo sve što je mlada postava Lavova uspela da učini, a konačan rezultat je glasio 39:30 u korist Proletera.

Na ovoj utakmici za Lavove su nastupali: Okuka 1, Grubor 8, Stanojev 3, Đurković 4, Milošević 1, Urošev 3, Lakić 5, Jerković, Ćirović, Radović, Prodanović 1, Dutina, Vujasinović i Miljković 4. Na klupi su sedeli treneri Permoser Slobodan i Sudžum Dragan.

Nakon ovog poraza, Lavovi su i dalje na 3. mestu sa istim brojem bodova kao i četvrtoplasirana Mačva, tako da će naredno kolo, u kome Lavovi upravo dočekuju goste iz Bogatića, odlučiti ko će zauzeti treću poziciju u konačnom plasmanu.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here