Lep vikend pod obručima u Bačkoj Palanci

778

BAČKA PALANKA: Minulog vikenda Košarkaški klub „Marina“ iz Bačke Palanke bio je organizator košarkaskog turnira za juniore i kadete koji se održao u sportskoj hali Tikvara.

U prvoj utakmici juniorskog dela turnira juniori Marine savladali su vršnjake iz KK Budućnosti iz Novog Sada. U neizvestnoj utakmici, u kojoj je pobednik odlučen tek u produžetku, mladi bačkopalanački košarkaši pobedili su rezultatom 68:66.

Za ekipu Marine nastupili su Suđić D., Čičković, Novaković, Đukić, Milovac, Knežević, Letić, Suđić U, Gutić, Prole.

KK „Marina“

Drugog dana turnira, sa početkom u 16:00 časova nastupile su kadetske ekipe KK Marine i KK Budućnosti iz Novog Sada, u kojoj su slavili Bačkopalančani rezultatom 66:50.

[wonderplugin_slider id=174]

 

Nakon toga na teren su izašli juniori KK Budućnosti i KK Hercegovca iz Gajdobre. U neizvestnoj i dinamičnoj utakmici prepunoj preokreta, košarkasi Budućnosti su na kraju slavili rezultatom 67:64.

Na osnovu dogovora predstavnika klubova dogovoreno je da se utakmica između Marine i Hercegovca odigra u naknadnom terminu, u četvrtak (23.01.) u Osnovnoj školi „Desanka Maksimović“ u Bačkoj Palanci, sa početkom u 19:30 časova.

[wonderplugin_slider id=179]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here