Licenciranje trenera i sudija

U Zrenjaninu Šotokan karate federacije Srbije organizovalo

672

Zrenjanin je bio domaćin karate seminara na kome je održano licenciranje trenera i sudija pod pokroviteljstvom Šotokan federacije Srbije.


Teorijsku i praktičnu proveru znanja je na seminaru prošlo preko 150 karatista, trenera i sudija. Karate klub „Kizami“ je na ovom seminaru predstavljao Zoran Poznanov, koji je položio i za sudiju i za trenera.

– Ovo je moja šesta godina u sudijskoj organizaciji. Redovno se usavršavam na seminarima i težim ka tome da steknem nova znanja, da budem dobar sudija i trener koji će svojim znanjem doprineti razvoju karatea, rekao je Zoran Poznanov.

U sklopu seminara je organizovana i provera znanja koja nije imala takmičarski karakter već je to više bio javni trening u kome su učestvovali najbolji karatisti iz tri regiona – Vojvodine, Beograda i uže Srbije. Karate klub „Kizami“ je predstavljala i mlađa seniorka Ivana Radulov u izvođenju kata.

– Ovo mi je drugi seminar na kome sam stekla nova prijateljstva i povrh svega naučila nove stvari što mi je bio i prioritet, rekla je Ivana Radulov.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here