Luda utakmica u Bačkoj Palanci

708

BAČKA PALANKA: Publika na stadionu Slavko Maletin Vava je uživala u sjajnoj superligaškoj predstavi.

Šest golova, dva preokreta, dva penala i na kraju, reklo bi se, zaslužena podela bodova.

U Bačkoj Palanci u okviru 18. kola Super lige Srbije domaća Bačka je ugostila kruševački Napredak. U utakmici prepunoj uzbuđenja na obe strane, prvi su u vođstvo stigli gosti pogotkom Miloša Vulića u 12. minutu. Nije se dugo čekalo na izjednačenje jer je u 18. minutu sa bele tačke bio precizan Filip Bajić, za 1:1, što je bio i rezultat poluvremena.

Ofanzivno sa obe strane se nastavilo i u drugom delu igre. Bačka je svoju ofanzivu materijalizovala u 58. minutu kada je Damir Čeković probio sa desne i vrhom kopačke doneo preokret domaćinima.

Uzbeđenja su se nastavila jer je Napredak samo za 6 minuta došao do novog preokreta. Prvo je u 66. minutu bio precizan Nikola Eskić, nakon sjajne asistencije petom Ndiayea, da bi novi preokret na utakmici, ovog puta za goste, doneo bivši igrač Bačke i prvi strelac lige, Aleksa Vukanović koji je u 71. minutu iskoristio veliku grešku odbrane domaćina i doveo u prednost od 3:2 ekipu Napretka.

Ipak, Bačka je smogla snage i već u 73. minutu novo izjednačenje je, ponovo iz penala, doneo sigurni Filip Bajić, za ispostavilo se konačnih

OFK Bačka – FK Napredak 3:3 (1:1)

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here