Maglićani u derbiju izborili titulu jesenjeg šampiona

839

SILBAŠ: Prva polovina prvenstvene trke u Međuopštinskoj ligi Bačka Palanka (1. razred) je dobila svoj epilog. U nedelju (12.11.) se u Silbašu igrao veliki komšijski derbi dve prvoplasirane ekipe na tabeli. Sastale su se ekipe koje su u dosadašnjem delu prvenstva pokazale najviše, FK Naša zvezda iz Silbaša i FK Maglić iz Bačkog Maglića.

Kada je u prošlom kolu Maglić prvi put kiksao u šampionatu i to na domaćem terenu u duelu sa ekipom FK „Krivanj“ iz Selenče (2:2), a Silbašani slavili u Plavni protiv Sloge (0:3) znalo se da će upravo ovaj međusobni duel doneti i prvaka jesenjeg dela prvenstva.

Dragan Ilić, trener Maglićana je dobro postavio taktiku, što je donelo gostima i desetu ovosezonsku pobedu, tako da uz samo jedan nerešen duel FK Maglić je osvojio titulu jesenjeg šampiona.

FK Naša Zvezda – FK Maglić 1:2

Strelci za Maglić su bili Stoisavljević i Preradović, a utešni gol za Našu zvezdu postigao je Pisarev.

Ovo je veliki uspeh agilne uprave FK Maglić, na čelu sa Dušanom Serdarom i Milanom Radišićem i dokaz da su Maglićani najozbiljniji kandidat za šampiona i ulazak u viši rang takmičenja.

Pogledajte sve rezultate 12. kola

Tabela nakon odigranog 12. kola

Prvenstvena trka se nastavlja već sledećeg vikenda kada Maglić dočekuje Budućnost iz Gložana, a Naša zvezda gostuje ekipi Bačka 1945 u Bačkoj Palanci. Pogledajte sve parove.

[wonderplugin_slider id=42]

 

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here