Dobitnik Oktobarske nagrade za 2019. godinu – Marjan Rnić

2218

BAČKA PALANKA: Oktobarska nagrada Opštine Bačka Palanka u vidu zlatne značke za postignute rezultate iz oblasti sporta, dodeljena je Marjanu Rniću iz Bačke Palanke. Marjan Rnić rodom iz Kovina, dolazi u Bačku Palanku 1986. godine.

[wonderplugin_slider id=174]

 

Fudbalski počeci Rnića vezuju se za FK „Radnički“, FK „Dinamo“ i još nekoliko klubova za koje je igrao sve do dolaska u FK „Bačka“ 1986. godine. Pored igranja za „plave“, Marjan Rnić je bio na funckijama sportskog trenera, potpredsednika kluba a u nekoliko navrata i predsednika „Bačke“. Do početka 2019. godine, Rnić je obavljao funkciju potpredsednika FK „Vojvodina“ iz Novog Sada za koju je izabran još 2000. godine.

Danas je član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije i predsednik je Komisije za žalbe FS Srbije. Takođe, Marjan Rnić je predsednik AD „Podunavlja“ koje ima oko 900 zaposlenih.

Koji su prvi kontakti Marjana Rnića sa Bačkom Palankom i FK Bačka, šta ga je vezalo za naš grad i koje su prognoze za buduće razvijanje našeg kluba, saznajte u intervjuu sa dobitnikom Oktobarske nagrade.

Pogledaj više:

Dobitnik Oktobarske nagrade – Marko Šalić (VIDEO)

Dobitnik Oktobarske nagrade za 2019. godinu – prof. dr Svetozar Boškov

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here