Meksiko opet u Obrovcu

1037

Savez invalida i penzionera organizovao je po treći put u klubu penzionera turnir u popularnoj igri sa kartama za tri igrača – meksiko.


Ovaj turnir organizuje se svake godine na Bogojavljenje. Bilo je 20 učesnika, a isto toliko i posmatrača i kibicera. Ova igra nema nikakav hazarderski karakter, već isključivo okuplja penzionere i njihovo učešće.

Za organizaciju ovog druženja najzaslužniji je domaćin ovog druženja Branko Vujaković. Takmičenje je prošlo krajnje korektno, a na samom kraju proglašeni su pobednici: 1.mesto je osvojio GRAHOVAC MILAN – Ranč; 2. mesto je osvojio VUKOVLjAK JOVICA iz Tovariševa i 3. mesto je osvojio ĆIRKO MILORAD.

[wonderplugin_slider id=173]

 

Najstariji učesnik ovog takmičenja bio je Ilija Kovačić, koji je bio i glavni sudija. Na kraju svi učesnici su nastavili druženje uz svu zahvalnost Branku Vujakoviću i posebno Krstić Kristiforu koji je od prikupljenih sredstava napravio izuzetan goveđi kotlić.

Kada je prvi put istaknut oglas i poziv na učešće, mnogi su mislili da je u pitanju neka gostujuća muzička grupa ili slično, ali posle su saznali da je u pitanju igra sa kartama koju najčešće igraju penzioneri.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here