„Merkur“ odličan

Prva vojvođanska liga za odbojkašice.

633

Odbojkašice „Merkura“ su za kratko vreme odigrale četiri utakmice u seniorskoj Prvoj vojvođanskoj ligi – Istok i Kadetskoj ligi Vojvodine i zabeležile maksimalan učinak u tim susretima.


U Prvoj vojvođanskoj ligi – Istok Palančanke su savladale „Mladost“ u Bačkom Petrovcu sa 3:1, a istim rezultatom su slavile i u Bečeju u okviru petnaestog kola. Proteklog vikenda su bačkopalanačke odbojkašice bile slobodne u 16. kolu Prve vojvođanske lige – Istok.

„Merkur“ je sa šest pobeda i osam poraza uz 15 bodova trenutno sedmi na tabeli Prve vojvođanske lige – Istok, a u sedamnaestom kolu Palančanke očekuje gostovanje u Novom Sadu i meč sa „NS Volej timom“. Pobede u Bačkom Petrovcu i Bečeju su zabeležile: Bjeljac, Petrović, Smrzlić, Gavrić, Malinović, Zorić, Tanasić, Šokčić, Perišić, Dragović, Radomir, Bogunović.

Kadetkinje „Merkura“ su bile uspešne i u Kadetskoj ligi Vojvodine su zabeležile dve pobede iz isto toliko mečeva. Najpre su u sredu, 28. marta trijumfovale nad srbobranskim „Elan volejom“ sa 3:2 u setovima, da bi potom 31. marta savladale i ekipu „Jedinstva“ u Novom Bečeju sa maksimalni 3:0.

Ovim pobedama, a zahvaljujući i trijumfu „NS Volej tima“ u Srbobranu Palančanke su se plasirale u četvrtfinale kadetskog prvenstva Vojvodine. „Merkur“ je na kraju bio drugi u grupi sa tri pobede i jednim porazom uz 8 bodova.

Seniorke „Sokola“ su u sredu, 4. aprila u 13. kolu Prve vojvođanske lige  Sever gostovale u Vrbasu gde su od istoimene domaće ekipe izgubile sa maksimalnih 0:3 u setovima, a prošlog vikenda su mlade Novogajdobranke izgubile u Silbašu od lidera „Spartaka 2“ sa maksimalnih 0:3.

„Soko“ je poslednji osmi na tabeli Prve vojvođanske lige – Sever sa svih dvanaest poraza i samo jednim bodom, a u poslednjem, 14. kolu Novogajdobranke u subotu od 18 časova u sali OŠ „Braća Novakov“ u Silbašu dočekuju lidera „Spartak 2“ iz Subotice.

U Vrbasu su dres novogajdobranske ekipe nosile: Dragumilo, Ivezić, Đogić, Bošković, Mićić, Bojović, Janjić, Đurica, Majera, Struhar, Popov, Galicki.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here