Mima baby couture vam daruje velike letnje popuste samo u avgustu

69

Mima baby couture nastala je kao plod dugogodišnjeg truda i rada Mirjane Malić koja je završila srednju umetničku školu i višu tekstilnu, pa joj je ova mala zanatska radnja u centru našeg grada došla kao ispunjenje sna u kome može da iskaže sve svoje krojačke i umetničke veštine.

Mirjana danas šije i masovno prodaje: baby posteljine, ogradice, gnezda, valjke, pletenice, šatore i sve što vam treba za ugodan i lep san vaše bebe.

Takođe šije i zavese, posteljine i jastučnice za odrasle i radi vez na tkaninama po vašoj želji.

Ona danas svoje proizvode prodaje preko instagrama i facebooka, a takođe je veliki broj kupaca koji dolaze direktno u prodavnicu, mali lokalčić od dvadesetak kvadrata, mesto gde magijom, sa puno ljubavi, nastaju svi njeni proizvodi.

Materijali koji se koriste su prirodni, a posebna pažnja posvećena je dezenima i kombinaciji boja i tkanina.

Mirjana svakodnevno dobija na desetine divnih poruka pohvala i podrške.

„To je ono što me pokreće i što mi govori da nastavim dalje i onda kada je to zaista teško. Ulaganja i troškovi su veliki, jer radimo samo sa materijalima visokog kvaliteta“.

Svaka posteljina urađena je od više dezena koje Mirjana kombinuje i duplog sloja punjenja. Punjenje je pričvršćeno sa svih strana i štepano tako da se ne gužva ni tokom stalnog pranja u veš mašini.

Ako želite da je posetite i pogledate šta ona radi i kako, lokal se nalazi u Jugoslovenske armije 15 u Bačkoj Palanci i radno vreme lokala je od 09 do 17 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here