Ministar Šarčević doneo odluku i razrešio krizu u Gimnaziji „20.oktobar“

Tamara Antić je novi direktor Gimnazije "20.oktobar" u Bačkoj Palanci.

5162

BEOGRAD: Danas, u 12 časova je Mladen Šarčević – ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja primio delegaciju Sindikata prosvetnih radnika Gimnazije „20. oktobar“ iz Bačke Palanke. Sindikat na ovom sastanku su predstavljali Duška Lalić, Biljana Radović i Rade Stojaković.

Duška Lalić – Predsednik Sindikata prosvetnih radnika Gimnazije „20. oktobar“

Kako BAP VESTI saznaju od Duške Lalić, predsednice Sindikata prosvetnih radnika Gimnazije „20. oktobar“, ministar apsolutno nije imao dilemu oko odluke ko treba da bude novi direktor Gimnazije.

Tamara Antić izabrana za direktora Gimnazije!

„Ministar je u uvodu sastanka rekao da mu je veoma žao što je poslovno bio sprečen da dođe u Bačku Palanku i odmah razreši nastali problem, kao i da do svega ovoga ne bi ni došlo da je Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje pravovremeno ekspeditovao dokumentaciju. Odmah je u Ministarstvu prosledio instrukcije da se pripremi rešenje o imenovanju Tamare Antić za direktora Gimnazije „20. Oktobar“, koga članovi Sindikata trenutno čekaju kako bi ga poneli u Bačku Palanku. Ministar je najavio da će u što kraćem periodu posetiti Gimnaziju i Opštinu Bačka Palanka. Sindikalce je uputio na prestanak obustave nastave, tako da će svi nastavnici u kolektivu škole danas redovno održati nastavu“ – izjavila je za BAP VESTI Duška Lalić.

Nastava u Gimnaziji se od danas odvija po redovnom programu! 

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here