MMA spektakl u Bačkoj Palanci: Za krunu šampiona SBC!

753

BAČKA PALANKA: U petak 5. jula Bačka Palanka će biti domaćin vrhunske internacionalne MMA manifestacije Serbian Battle Championship! Ovo je 22. po redu sportska borilačka priredba pod banerom najbolje regionalne i sada jedne od najboljih evropskih MMA organizacija.

Konstantnim napretkom i upornim radom postignut je zavidan nivo, kako po kvalitetu borbi koje publika iz celog sveta ima priliku da vidi, tako i kada je reč o kompletnoj organizaciji i produkciji. Sve više vrhunskih boraca iz celog sveta traži priliku na ovom prestižnom spektaklu.
FOTO: SBC PROMO

Glavna borba večeri biće borba za pojas SBC šampiona u velter kategoriji do 77 kg između dva vrhunska borca iz Brazila. Jedan od najboljih boraca Latinske Amerike, Gian „Pitbull“ Siqueira, odmeriće snage sa neporaženim sunarodnjakom Erijem Silveirom!

Jedan od najvećih evropskih potencijala iz novosadskog Family Fight Teama Miro Jurković na sredini SBC heksagona srešće se sa opasnim i iskusnim borcem iz Beograda Nenadom Avramovićem.

Neki od dokazanih domaćih MMA imena, kao i veliki potencijali srpske i regionalne scene odmeriće snage sa opasnim borcima iz naše zemlje i regiona, koji takođe imaju velike uspehe i iskustvo u dosadašnjoj karijeri i daće sve od sebe kako bi potvrdili i istakli svoja imena na velikoj SBC internacionalnoj sceni – Milan Bodonji iz Bačke Palanke odmeriće snage sa opasnim udaracem iz Hrvatske Mariom Žgelom.

FOTO: SBC PROMO

Mnogo se očlekuje od Nebojše Mršića, koji će se u SBC heksagonu sresti se sa iskusnim hrvatskim borcem Stanislavom Krofakom, dok će Branko Huđan odraditi borbu protiv iskusnog Anđelka Kitića iz Zagreba. Dušan Salkanović boriće se protiv Denisa Lovrića iz Hrvatske, a veliki talenat iz Beograda Rifat Prušević odmeriće snage sa još jednim borcem iz Hrvatske Andreom Kolićem, dok će mladi potencijal iz Bačke Palanke Nemanja Prhić ukrstiti rukavice sa Mirkom Jovanovićem.

Očekuje nas fantastična internacionalna manifestacija i veliki broj MMA borbi najviše klase na jezeru Tikvara, a u borbi večeri biće krunisam novi SBC šampion i videćemo koji ce ratnik iz Brazila zaslužiti titulu najboljeg!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here