Moto susret u Pivnicama

1054

U Pivnicama se održao 12. moto susret po redu. Organizator ove manifestacije je bio pivnički moto klub Mugger Riders Pivnice.


Dešavanje se održalo od 17. do 19.avgusta 2018. godine. U petak 17.08. se otvorio kamp. Organizatori su marljivim rukama pripremili teren, pokosili veliku površinu na pivničkom Vašarištu.

Sve je bilo spremno za doček gostiju. Gosti su bili ne samo sa naših prostora nego i iz inostranstva. Ogroman broj motora i bajkera je bio koncentrisan na jednom mestu uz divno druženje.

Domaćini su pripremili za goste svinjski i ovčiji paprikaš. Uveče se uživalo uz rok koncert. U subotu su pripremljene dve vrste bajkerskog pasulja. Nakon toga je usledio veličanstven i mnogobrojan defile kroz selo. Nakon defilea, ljudi su se zabavljali uz razne bajkerske igre a veče su završili uživajući uz rok koncert.

Kao iznenađenje domaćini su pripremili vatromet. U nedelju se druženje privodilo kraju. Gosti su bili ispraćeni uz kafu i doručak. Kamp se zatvorio bajkerskim pozdravom do sledeće godine.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here