Nagrađeni vlasnici najlepših balkona i dvorišta u opštini Bačka Palanka

3522

BAČKA PALANKA: Danas (18.06.) u maloj sali Opštine Bačka Palanka dodeljene su nagrade pobednicima konkursa „Za uređeniju opštinu 2018“ koji je i ove godine raspisao Fond za zaštitu životne sredine opštine Bačka Palanka.

Konkurs je bio otvoren u tri kategorije: najlepše dvorište, najlepši balkoni i najlepše školsko dvorište. U svakoj od kategorija, zbarajajući bodove komisije i publike, koja je glasala preko internet portala BAP VESTI, izabrana su tri prvoplasirana najlepša eksterijera.

Nagrade su uručili predsednik skupštine opštine Mita Lačanski i Vojislav Zubac ispred Fonda za zaštitu životne sredine.

„Ove godine na konkursu je stigla 21 prijava, što je znak da je ova lepa akcija iz godine u godinu sve popularnija kod stanovnika opštine Bačka Palanka“ – izjavio je Vojislav Zubac na otvaranju ovog prijema.

Mita Lačanski je pozdrvio nagrađene i ukazao na to da upravo oni, svojom ljubavlju prema biljkama, svima daju dobar primer kako treba da ulepšamo svoje okruženje, a samim tim i opštinu Bačka Palanka.

Nagradjeni su pored zahvalnica dobili i vredne umetničke slike koje su za ovu priliku priredili članovi Udruženja likovnih stvaralaca „Petar Tomić“, kao i vaučer poljoprivredne apoteke „Stari grad“.

Pogledajte i ko su bili nagrađeni:

Pogledajte i kako izgledaju dvorišta i balkoni nagrađenih: Najlepša dvorišta i balkoni u 2018. godini u opštini Bačka Palanka

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here