Nagradni konkurs za najlepše novogodišnje dekoracije

Učestvujte u konkursu BAP VESTI, Parfimerije PARIS i AURA kozmetike

1388

Oni koji vole uređenje doma i pridaju mu poseban značaj u kulturi življenja veliko zadovoljstvo nalaze u dekorisanju povodom novogodišnjih i božićnih praznika.


Ukrašavanje jelke i doma za Novu godinu ima dugu tradiciju koja se na različitim mestima različito i tumači, ali zajedničko je da time želimo naš dom učiniti toplim, ugodnim i radosnim mestom gde ćemo se lepo osećati u druženju s porodicom i prijateljima.

Redakcija BAP VESTI otvara nagradni konkurs za najlepšu novogodišnju dekoraciju. Pravo učestvovanja imaju svi žitelji opština Bačka Palanka, Bač i Bački Petrovac.

Pošalji fotografiju svoje novogodišnje dekoracije i osvoji nagradu!

Da biste učestvovali u nagradnom konkursu potrebno je da što pre (a najkasnije do 26.12.) pošaljete fotografiju vaše praznične dekoracije, ime i prezime i tačnu adresu.

Tri novogodišnje dekoracije sa najvećim brojem glasovima biće nagrađene vaučerima Aura kozmetike u Parfimeriji Paris u Bačkoj Palanci.

VAŠI

[wonderplugin_slider id=76]

 

Pogledaj: Parfimerija Paris: Da zasijate u punom svetlu! (AKCIJE)

Okitite svoje domove, a svoju kreativnost fotografišite, podelite sa nama i osvojite vrednu nagradu!

Fotografiju i podatke poslati na:

Nakon toga, naši čitaoci imaće priliku da glasaju za najlepšu dekoraciju – od 26.12. do 30.12. u ponoć, kada će glasanje biti završeno.

Proglašenje pobednika biće 01.01.2019. godine.

(Napomena: Redakcija zadržava pravo da odbaci prijave koje kvalitetom dekoracije ili lošom fotografijom ne zadovoljavaju kriterijume)

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here