Najmlađi košarkaši Feniksa dobili derbi, juniori i pioniri doževeli poraze

1022

U nastavku takmičenja juniori KK „Feniks“ su dočekali ekipu KK „Velika Kikinda“

Veoma loš početak utakmice za Feniks, gosti iz Kikinde bolјom i organizovanijom igrom stiču deset poena prednosti posle prvog dela. U nastavku ovog meča domaćini uspevaju da zaigraju bolјe i da do poluvremena prepolove prednost gostiju. U drugom poluvremenu se vodila ravnopravna borba u kojoj su gosti uspevali da održavaju prednost od nekoliko poena. Poslednji period je doneo puno uzbuđenja. Feniks je na par minuta pre kraja upeo da prednost preokrene na svoju stranu i kada se činilo da su domaćini sigurni u svojoj igri, prave nekoliko povezanih grešaka što gosti vešto koriste i pobeđuju sa rezultatom 82:86.

Pioniri u oslabljenom sastavu poraženi od KK Sport Key

Pioniri 2005. godište i mlađi su gostovali ekipi KK Sport Key i doživeli poraz rezultatom 68:51. Domaćini su držali visok tempo igre u toku cele utakmice, a igrači Feniksa u oslabljenom sastavu imali su snage da odgovore na takvu igru samo u prvom poluvremenu, nakon čega je usledio pad i zaslužena pobeda domaćina.

Najmlađi košarkaši Feniksa dobili derbi

Derbi drugog kola minibasket lige KK Feniks – KK Sports World pripao je Feniksu rezultatom 32:17. Feniksovi dečaci 2008. godište i mlađi odigrali su odličnu utakmicu, kontrolisali igru kako u napadu tako i u odbrani, bez obzira na mladost pokazali su zrelost u igri. Uspeli su da dobiju svaki period ove utakmice, i na kraju ubedlјivo savladaju sportske prijatelјe.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here