Nastavnici u strahu zbog intimnih stvari koje su pričali dok je uređaj snimao

Mnogi od nastavnika ulazili su kod direktorke iznoseći i neke vrlo intimne stvari iz svog života.

2186
Foto: vukaros.edu.rs, Shutterstock

Mnogi od nastavnika ulazili su kod direktorke iznoseći i neke vrlo intimne stvari iz svog života.

Nakon što je Sanja Ralić, direktorka osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Bačkoj Palanci, pronašla uređaj za prisluškivanje u svojoj kancelariji, nastavnici nemaju mira. Mnogi od njih ulazili su kod direktorke iznoseći i neke vrlo intimne stvari iz svog života i sada strahuju da bi nešto od toga moglo da bude zloupotrebljeno.

– Jedna koleginica je tražila odmor iz privatnih razloga koje je direktorki iznela između ta četiri zida, ne znajući da je u to vreme uređaj za prisluškivanje sve snimao. Nije prijatno kada znate da na nekom uređaju postoje snimci razgovora koje ste vodili privatno. Ipak, dobili smo obećanje da slučaj neće biti zataškan, jer znate kako se u provinciji inače sve brzo zaboravi – kaže za Telegraf.rs Stevan Jurić iz USPRS.

Podsetimo, direktorka je pronašla uređaj za prisluškivanje u svojoj kancelariji, a na snimcima kamera za video-nadzor stvarno je zabeleženo da dve osobe ulaze u njenu kancelariju, u vreme kad ona nije bila tu, i postavljaju prisluškivač.

Isprva se činilo da će njihov identitet biti nemoguće otkriti, jer su lica vešto sakrili od kamere. Međutim, jedna greška skupo ih je koštala. Nakon što su postavili prisluškivač, njih dvoje nastavili su da ćaskaju i da se dive svom podvigu, zaboravljujući da uređaj u tom trenutku snima i njih.

Policija je tako, tragom glasova koji su snimljeni, došla do prvih osumnjičenih i kako nezvanično saznajemo, reč je o dvoje nastavnika. Ipak, budući da je istraga još u toku, ni u školi ni u policiji ne žele da otkrivaju detalje.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here