Nemanja Matić anonimni donator za malog Dušana

1053

Porodica Todorović poslala je redakciji TV Centar iz Svilajnca dopis u kom obaveštava javnost o stanju malog Dušana i još jednom zahvaljuje svim donatorima.

 „Hvala vam od srca što ste uz nas. Situacija je daleko od idealne, zato bismo zamolili sve ljude, a znamo da iz najbolje namere i brige za Dukijem žele da znaju kako je, da nas ne kontaktiraju putem telefona jer nismo u mogućnosti svima da odgovorimo, a telefoni su nam potrebni u svakom trenutku da budemo u kontaktu sa osobljem bolnice. Svakako smo u sigurnim rukama i svi koriste poslednji atom snage da se Dukiju poboljša stanje. Danas će uključiti terapiju i svi se molimo Bogu da ona počne da deluje. Verujemo da želite da znate ko je anonimni uplatilac. U pitanju je gospodin Matić. Nemanja Matić kome se i ovim putem zahvaljemo od srca. Da ne nabrajamo pojedinačno i iz toga napravimo propust, želimo da se zahvalimo apsolutno svima koji su na bilo koji način uz nas! Duki je ujedinio ljude, Duki je spojio nespojivo. Dragi ljudi, isti, slični, različiti, hvala vam još jednom na svemu! Još jednu molbu kao roditelji imamo, a to je da u miru nastavimo našu borbu, a to je borba za Dukijev život što nam je prvi i jedini cilj! Hvala vam!“, navodi se u dopisu TV Centru.
Dušan Todorović iz Svilajnca koji je od subote, 15. septembra, u bolnici „Sant Joan de Deu“, u Barseloni, a kome se vratio maligni tumor nadbubrežne žlezde – neuroblastoma, danas bi trebalo da počne da prima terapiju.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here