Neslavan kraj derbija – Prekinuta utakmica u Bačkoj Palanci

3373

Stari grad – Sloga (Č) 1:0 (0:0) – (prekinuto u 77. minutu)

  • BAČKA PALANKA: Stadion Starog grada, gledalaca 250.
  • Sudija Čapko (Ruski Krstur).
  • Strelac: Krajnović u 30. minutu.
  • Crveni kartoni: Đurković (Stari grad), Veselinović (Sloga).
  • Žuti kartoni, Živić (Stari grad), Purić (Sloga).

STARI GRAD: Stojčević 8, Batinica 7,5, Knežević 7,5, Vlajić 7, Krajnović 7,5, Novevski 6 (Subošić 8), Đekić 7, Radić 7,5, Gluvić 7,5, Krstić – (Živić 7,5), Kovačević 8.

SLOGA: Bulović 6,5, Grgić 6,5, Bajčev 6,5, Vidović 6,5, Ćovin 6 (Rajčanji 6), Paruničić – (Kemenj 6,5), Vemić 6, Konjović 6,5, Purić 6, Đorović 6, Bojić 6,5.


BAČKA PALANKA: Derbi kola između Starog grada i Sloge iz Čonoplje prekinut je u 77. minutu, kada je glavni arbitar utakmice Ivan Čapko, odlučio da odsvira kraj, smatrajući da je bezbednosna situacija terenu narušena.

Gosti su u 29. minutu imali kolosalnu priliku da dođu u vođstvo. Kazneni udarac sa jedanaest metara za Slogu, izveo je Ćovin, ali je Stojčević prozreo njegovu nameru, i zaustavio njegov udarac sa bele tačke. Minut kasnije, domaći su došli u vođstvo. Krajnović je sa 16–17 metara pogodio desnu stranu gola golmana Bulovića.

Najveći deo utakmice do prekida, ona je bila fer i korektna. Susret je prekinut u 77. minutu. Do prekida je došlo kada je fauliran fudbaler domaćih Knežević, koji je ostao da leži na zemlji. Igrač gostiju Konjović, pokušao je da ga iznese sa terena, samo iz njemu poznatog razloga. U tom trenutku u teren su utrčali Đurković rezervni golman Bačkopalančana i „rezervista“ gostiju Veselinović. Njih dvojica su pokušala da se fizički obračunaju, pa su nakon toga, potpuno opravdano dobili crvene kartone. Potom je u teren pokušala da uđe grupa domaćih navijača, ali ih je redarska služba sprečila. Međutim, glavni sudija Ivan Čapko odsvirao je kraj, smatrajući da je bezbednost aktera meča ugrožena.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here