Nožem napao radnicu Kliničkog centra Vojvodine

1196
Foto: 021.rs

Radnica Centra za rehabilitaciju Kliničkog centra Vojvodine M. Č. (44) povređena je nakon što ju je D. M. (60) nožem napao u toj ustanovi juče popodne, piše 021.


Kako 021.rs saznaje u Kliničkom centru Vojvodine, ona je zadobila višestruke povrede po telu.

„Ona je povređena juče na svom radnom mestu na Klinici za medicinsku rehabilitaciju. M. Č. je zadobila višestruke povrede po telu. Posle hirurške obrade rana i konsultativnog pregleda psihijatra zbog psihičkih trauma koje je zadobila prilikom napada, puštena je na kućno lečenje“, kaže za portal 021 Siniša Knežević iz Kliničkog centra Vojvodine.

[wonderplugin_slider id=75]

 

Novosadska policija je uhapsila brzo napadača, zbog sumnje na ubistvo u pokušaju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca, kome će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje.

Nezvanično, u pitanju je višestruki silovatelj, koji je od 30. novembra na slobodi. Osnivač Fondacije „Tijana Jurić“ Igor Jurić objavio je na društvenim mrežama da je upozoravao javnost na ovaj slučaj. „Danas se, nažalost, obistinilo ono što sam najavio. Dušan Murgaški “Pikaso” je napao ženu nožem u urgentnom centru u Novom Sadu i povredio je“, napisao je Jurić na svom Tviter profilu.

Prema tim informacijama, njemu su dokazana tri silovanja, među kojima i devojčice od 14 godina.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here