Obezbeđena sredstva za kanalizaciju u Obrovcu

1283

Predsednik opštine Bačka Palanka Branislav Šušnica potpisao je, u utorak, 19. februara, dva ugovora o prenosu sredstava po javnom konkursu vrednih 190 miliona dinara, koje je obezbedila Pokrajinska vlada preko Uprave za kapitalna ulaganja.


Jedan od ugovora odnosi se na finansiranje projekta „Izgradnja fekalne kanalizacije sa fekalnim crpnim stanicama u naselju Obrovac“, i vredan je 74 miliona dinara.

Opština Bačka Palanka je jedna od mnogobrojnih lokalnih samouprava na teritoriji pokrajine čijim predstavnicima je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio ugovore. On je tom prilikom istakao da se u Vojvodini pokrenuo novi veliki investicioni ciklus i da će zajedno sa lokalnim samoupravama raditi na realizaciji projekata.

 

Za 56 projekata na teritoriji AP Vojvodine u oblasti vodosnabdevanja i zaštite voda, lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja, saobraćajne infrastrukture, energetske efikasnosti, kulture, predškolskog i osnovnog obrazovanja i vaspitanja i sporta u 41 vojvođanskoj opštini biće uložena 4,1 milijarda dinara.

Drugi potpisan ugovor odnosi se na projekat „Izgradnje sportske hale u Despotovu“ vrednog 116 miliona dinara.

[wonderplugin_slider id=75]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here