Obrovčanima je cilj gornji deo tabele

Fudbaleri područnog ligaša „Borca 46“ iz Obrovca počeli pripreme.

694

OBROVAC: Fudbaleri „Borca 46“ iz Obrovca su pripreme za nastupajuće prvenstvo u PFL Sombor počeli prošle nedelje, a treneru Dušku Zečeviću se odazvalo preko dvadeset igrača. To su uglavnom oni koji su nastupali u prošloj sezoni za Obrovčane i to Đukić, Milosavljević, Popadić, Lakatoš, Drobnjak, Tankosić, S. Kozomora, Maksimović, I. Nikolić, S. Jovanović, M. Jovanović, N. Nikolić, Gajić, Jandrić, Vranac, Stanišić i Vukotić.

Tu su i mladi talentovani igrači koji su već dobijali šansu u prethodnoj sezoni, Petar Kozomora, Jovan Jovin, Nikola Glamočanin, Lazar Jovin, a uskoro će timu biti priključen i povređeni Ponjević.

Ceo tok priprema odvijaće se na renoviranom stadionu „Borca 46“. Obrovčani su sa pripremama krenuli ovako rano kako bi se što bolje spremili za početak prvenstva područne lige 18. avgusta.

-Pre toga ćemo početkom avgusta odigrati Memorijalni turnir „Bogdan Petrović Braca“, ali i nekoliko prijateljskih utakmica koje će pokazati koliko je ekipa spremna za prvenstvene okršaje, rekao je trener Zečević.

[wonderplugin_slider id=67]

Što se tiče letnjeg prelaznog roka za sada se još ništa ne zna, ali je moguć dolazak jednog štopera koji bi upotpunio upražnjeno mesto u timu. Zečević ističe da će se to znati ovih dana.

-Ekipa je disciplinovana tako da nismo imali velikih oscilacija prošle sezone, pa se nadam da će tako biti i naredne sezone, dodaje trener obrovačkih
fudbalera.

[wonderplugin_slider id=136]

U klubu su zadovoljni ostvarenim rezultatima u prošloj sezoni i sedmim mestom, imajući u vidu da bili novajlije u ligi.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here