Sjajni rezultati naših ekipa

Na turniru mini odbojke u Odžacima

800
Ekipa "Voriorsa"

Odžaci su bili domaćini i organizatori turnira mini (ulične) odbojke na kome su nastupile i tri ekipe iz naše opštine, „Soko“ iz Nove Gajdobre, „Voriorsi“ iz Obrovca i „Merkur“ iz Bačke Palanke.


Najveći uspeh su, u konkurenciji 40 ekipa, ostvarile odbojkašice „Voriorsa“ koje su nastupile i sa muškim i sa ženskim ekipama. U konkurenciji dečaka 2002./03. godište “Voriorsi” su bili prvi, kao i u konkurenciji devojčica 2004. godišta, dok su u godinu dana mlađem uzrastu odbojkašice iz Obrovca bile četvrte.

Za najbolju igračicu u kategoriji 2004. godišta je proglašena Nina Bursać, a kod dečaka 2002./03. godište je najbolji odbojkaš Nikola Gluvić, dok je Vanja Ljubojević je nastupila u mešovitoj ekipi i osvojila srebrnu medalju u najmlađoj grupi. Novogajdobranski “Soko” je u Odžacima nastupio sa dve ekipe, obe u kategoriji 2003. godišta.

Odbojkašice „Sokola“ iz Nove Gajdobre

Obe novogajdobranske ekipe su bile prve u grupi i plasirale se u četvrtfinale gde su zabeležile poraze, pa su se međusobno borile za treće mesto. Ekipa “Sokola” Janjić, Đurica, Bojović je u borbi za bronzu bila uspešnija od klupskih drugarica Stupar, Ivezić, Popov. Bačkopalanački “Merkur” je u konkurenciji odbojkašica 2003. godišta bio drugoplasirani.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here