Odlični rezultati

Klub za sportsko obaranje ruke "Vitez" Čelarevo – Novi Sad uspešan na "Mlava Openu 2019"

1164

Klub za sportsko obaranje ruke „Vitez“ Čelarevo – Novi Sad je ostvario odlične rezultate na „Mlava Openu 2019.“ održanom u Petrovcu na Mlavi.


Iako nisu nastupili u najjačem sastavu, bili su odlični osvojivši čak jedanaest medalja (četiri zlatne, tri srebrne i četiri bronzane).

U juniorskoj konkurenciji do 21 godine u kategoriji do 85 kilograma Nikola Jević je osvojio četvrto mesto desnom rukom, a levom je bio nešto lošiji zauzevši petu poziciju.

U nešto jačoj težinskoj kategoriji preko 85 kilograma je Siniša Jurković osvojio dve medalje – srebrnu desnom rukom i bronzanu levom rukom.

[wonderplugin_slider id=104]

 

Što se tiče amatera početnika u kategoriji do 85 kilograma Jovan Menđan je zauzeo četvrto mesto levom rukom, a šesti je bio desnom rukom. U ovoj kategoriji je Kristijan Tot bio treći i levom i desnom rukom.

U kategoriji do 95 kilograma je Nikola Ognjanović osvojio bronzu desnom rukom, Balša Gavrilović drugo mesto levom rukom, a desnom je bio četvrti. U kategoriji do 105 kilograma je Siniša Jurković bio najbolji levom rukom.

U profi konkurenciji u kategoriji do 95 kilograma je dominirao Slobodan Novaković osvojivši tri zlatne medalje, i levom i desnom rukom, kao i u apsolutnoj kategoriji levom rukom. U kategoriji do 105 kilograma je Siniša Jurković bio drugi levom rukom.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here