Održan humanitarni koncert za Dušicu Papić

951
Foto: Kulturni centar Bačka Palanka

BAČKA PALANKA: Humanitarni koncert za Dušicu Papić, održan je u ponedeljak, 30. decembra u Gradskom bioskopu u Bačkoj Palanci. 


Dušici Papić su potrebna novčana sredstva za lečenje od veoma retkog sindroma od koga boluje svega desetoro dece u Srbiji, a 500 u celom svetu.

Na koncertu su nastupili muzički sastavi iz naše opštine: „Santos Brothers Band“, „Good Times“, „Skok 77“, „Storm“ i „Jambalaya“. Ulaz je bio dobrovoljni prilog i kutija sa prilozima će biti ostavljena i dalje na ulazu u salu Bioskopa kako bi svi oni koji to žele priložili novac za malu Dušicu.

[wonderplugin_slider id=174]

 

U foajeu Bioskopa sinoć je otvorena i Foto izložba „10 godina tradicije“
udruženja „Zlatni Karaš BP“.

Ove godine 2019. „Zlatni karaš BP“ obeležava 20 godina postojanja i 10 godina održavanja tradicionalne manifestacije „Jedno je škembe“. Tokom tog perioda urađen je veliki broj projekata u oblasti ekologije, kulture, tradicionalnih manifestacija… Ovogodišnjim projektom je bio obuhvaćen rad na prikupljanju i objavljivanju arhivske foto dokumentacije vezane za desetogodišnjicu multikulturalne i međunarodne manifestacije „Jedno je škembe“ kojom je i velikim delom došlo do razmene nematerijalnih kulturnih segmenata: tolerancije, prihvatanja različitosti, kulturnog dijaloga, prikazivanja različitih kulturnih i kulinarskih navika koje opstaju jedna uz drugu.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here