Održan Sajam poljoprivrede u Bačkoj Palanci

655

Na otvorenim terenima Ustanove za sport i rekreaciju „Tikvara“ minule subote je održan drugi po redu Sajam poljoprivrede – Poljo show.


Pokrovitelj ove manifestacije, bio je Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu vodoprivredu i šumarstvo. Sajam poljoprivrede protekao je u solidnoj organizaciji bačkopalanačkog „Poljo kluba“, a tokom održavanja ovu sajamsku manifestaciju posetili su poljoprivrednici iz bačkopalanačke, ali i drugih opština.

– Na Sajmu je nastupilo osamnaest izlagača. Svoje proizvode izložili su proizvođači i prodavci traktora, poljoprivredne mehanizacije, semena, veštačkih đubriva i stočne hrane.

Na Sajmu su bile prisutne najrenomiranije srpske kompanije, iz oblasti poljoprivrede – istakao je Aleksandar Petrović iz „Poljo kluba“. Ova sajamska priredba privukla je mnogobrojnu pažnju poljoprivrednih proizvođača koji su želeli da se još bolje upoznaju sa dostignućima iz oblasti kojom se bave.

– Nastojali smo da na ovom Sajmu bude izloženo sve ono što bi moglo interesovati poljoprivrednike, i što bi moglo privući njihovu pažnju. Koliko smo u tome uspeli proceniće oni koji su boravili na ovoj sajamskoj priredbi. Prema njihovom interesovanju i broju onih koji su posetili Poljo show, mislim da smo uspeli u našoj osnovnoj nameri i da je drugi Sajam poljoprivrede ispunio svoj cilj.

U narednim godinama pokušaćemo da ovu manifestaciju podignemo na još viši nivo, a samim tim da za nju zainteresujemo što veći broj građana. Na taj način, Sajam bi još više bio od koristi poljoprivrednim proizvođačima iz ovog dela Bačke – naglasio je Aleksandar Petrović

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here