Održana komemoracija Branimiru Kuzmančevu

"Bio si sinonim za prijateljstvo, beskrajnu odanost i praštanje"

11173

BAČKA PALANKA: Porodica, prijatelji i brojne kolege prisustvovali su komemoraciji povodom smrti sekretara Skupštine opštine Bačka Palanka, Branimira Kuzmančeva, koja je održana danas (11.12.) u velikoj sali Skupštine opštine Bačka Palanka.


Prisutnima se obratio predsednik Skupštine opštine Bačka Palanka Mita Lačanski koji, kao i svi ostali, nije mogao da sakrije ogromnu tugu koju je sa sobom ostavio kolega i pre svega prijatelj Bane, kako su ga zvali.

Pogledaj: Preminuo Branimir Kuzmančev, sekretar Skupštine opštine Bačka Palanka

„Danas saučestvujemo u bolu njegove porodice i njegovih najmilijih. Retko ko iz mog ličnog i profesionalnog okruženja je tako i toliko voleo svoj posao i svoju Bačku Palanku. To znaju svi oni koji su sa njim radili. Posao nije voleo da ostavi nezavršen. Reč nije davao ako nije bio siguran da će je ispuniti. Svi smo išli kod našeg Baneta da se posavetujemo i rešimo probleme“, rekao je Lačanski.

Predsednik Skupštine opštine dodao je i da je pokojni Branimir imao dar da pomogne svima, a mnogima je bio desna ruka u Opštinskoj upravi i Skupštini opštine.

„Nisi nam dao da pogrešimo i čuvao nas od mnogih zala koje donosi poslovanje sa zakonom. Bio si sinonim za prijateljstvo, beskrajnu odanost i praštanje. Ulivao si poštovanje onima koji te nisu znali, a posle susreta sa tobom, ostajali zatečeni tvojom blagošću, staloženošću, mirnoćom, stručnošću i neposrednošću. Imali smo privilegiju da te znamo i radimo sa tobom. Bane, hvala ti za svaki trenutak“, istakao je Mita Lačanski.

Branislav Kuzmančev je rođen 6. oktobra 1976. godine u Bačkoj Palanci. Diplomirao je na Pravnom fakultetu 2002. godine.

U svojstvu pripravnika počeo je da radi u Opštinskoj upravi avgusta 2003. godine. Dve godine kasnije, primljen je u stalni radni odnos u Odeljenju za privredu Opštine Bačka Palanka.

Godine 2006. raspoređen je na radno mesto šefa Službe za imovinsko pravne i stambeno komunalne poslove Opštinske uprave Opštine Bačka Palanka.

Za načelnika Opštinske uprave postavljen je 1.12.2008. godine. Ovu funkciju je obavljao do 7. maja 2010. godine kada je raspoređen u Službu za utvrđivanje i naplatu javnih prihoda.

Od 2013. godine radio je kao šef inspekcije u Odeljenju za privredu.

Rešenjem Pokrajinske vlade 2015. godine postavljen je za pomoćnika Pokrajinskog sekretara za nauku i tehnološki razvoj.

U avgustu 2016. razrešen je te dužnosti, i ponovo raspoređen na radno mesto službenika za imovinsko pravne odnose u Odeljenju za privredu.

Za rukovodioca Odeljenja za utvrđivanje i naplatu javnih prihoda postavljen je 2018. godine.

Na funkciju sekretara Skupštine opštine Bačka Palanka postavljen je 28. marta 2019. godine.

Oženjen je suprugom Radmilom i otac je Konstantina i Dimitrija.

Branimir Kuzmančev biće sahranjen na Gradskom groblju u Bačkoj Palanci danas (11.12.) u 14.00 časova.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here