Održana smotra zimske službe

686

Smotra Zimske službe za održavanje puteva u zimskom periodu na putnoj mreži opštine Bačka Palanka izvršena je u sredu, 14. novembra 2018. godine, na platou DOO „Ćosić“ Bačka Palanka.


Pored predsednika SO Bačka Palanka Mite Lačanskog, smotri su prisustvovali i član Opštinskog veća Opštine Bačka Palanka zadužen za oblast saobraćaja i predstavnici JP „Standard“ , koji su, kao i prethodnih godina, uključeni u aktivnosti zimske službe.

Mita Lačanski, predsednik SO Bačka Palanka, izrazio je zadovoljstvo viđenom opremom i tehnikom na smotri i izrazio očekivanja da će i ove godine služba reagovati pravovremeno i da će svi biti u pripravnosti kako nas sneg ne bi iznenadio. „Učinili smo sve da se i ovogodišnja zimska sezona dočeka što spremnije“, istakao je Lačanski.

Na osnovu sprovedene javne nabavke, obavljanje poslova zimske službe na teritoriji naše opštine, povereno je Zimskoj službi DOO „Ćosić“, a ukupna dužina lokalne putne mreže je 250 kilometara i razvrstana je na puteve I i II prioriteta.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here