OK Panonija bolja od bivšeg superligaša

487

BAČKA PALANKA: U utakmici 7. kola Druge republičke lige sastali su se ekipa OK Panonija i ŽOK Futog, bivši superligaš. Panonija je nastavila pobednički niz, upisavši tri boda vrednu pobedu rezultatom 3:1.


Prvi set već po običaju predstavlja period „razbuđivanja“ za palančanke, pa ga raspoložene gošće osvajaju u „jednom dahu“, praktično bez otpora sa druge strane mreže. U drugom setu su se domaće trgle i zaigrale kako umeju,pa je ubrzo na semaforu stojalo 1:1 u setovima.Treći set je doneo dosta neizvesnosti i preokreta, ali više strpljenja (ali i znanja) pokazale su palančanke za vođstvo od 2:1. Četvrti set gošće potpuno psihološki padaju,što je dozvolilo treneru domaćih da malo „promeša karte“ i pruži priliku mlađim igračicama te im tako pruži dragoceno iskustvo.Panonija dominantno osvaja četvrti period igre i tako upisuje šestu pobedu.

Trener domaćih, Šatora, je posle utakmice izjavio: „Zadovoljan sam krajnjim rezultatom, ali me malo brine, po pravilu slab ulazak u mečeve. Drago mi je što je bilo prostora da pružimo šansu mlađim igračicama koje su pokazale da ok Panonija ima svetlu budućnost, možda i rang više.“

U narednom osmom kolu, Panonija gostuje Futog Vestu.

Sastav: Vojinović, Savić, Jovanović, Knežević, Đurković, Stanojev, Kolbas, Majkić,Malivuk, Štrbac, Babić, Bugarčić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here