Okrivio nefudbalske stvari za poraz, pa podneo ostavku!

2225

Zoran Govedarica i njegov prvi pomoćnik pomoćnik Miodrag Pantelić podneli su ostavke nakon katastrofalnog poraza „plavih“ na gostovanju u Zemunu (7:0).

Najteži poraz Bačke od ulaska u Superligu desio se protiv direktnog rivala za opstanak, a u klubu će u narednim danima pokušati da pronađu novo rešenje uz nadu da će „šok terapija“ sačuvati ekipu u elitnom rangu.

[wonderplugin_slider id=75]

 

Bačka u ovom trenutku ima 18 bodova, a iza nje su Rad sa isto toliko, odnosno Zemun (17) i Dinamo (14), pa će se do kraja prvenstva voditi žestoka bitka između ovih ekipa.

Bačka do kraja igra na svom terenu protiv Rada i Dinama, direktnih konkurenata za opstanak, dok idu i na gostovanje Voždovcu.

Ostavkom Govedarice Bačka će dobiti i četvrtog trenera ove sezone, pošto su ekipu pre njega već vodili Dejan Čelar i Dragan Đorđević.

– Moram da se izvinim publici i našim navijačima. Ovo nije bio moj tim, ovo nije Bačka od pre 4 dana, neke stvari su se, danas moram reći, nefudbalske desile. To već tinja dva poslednja dana i mi to što pre moramo da rešimo. Ovo nije bio tim koji je radio sa mnom sve vreme, ali to je za naše dvorište, mnogo loših stvari, nije za javnost – rekao je Govedarica posle meča.

Ostaje pitanje na koje nefudbalske stvari je mislio i šta je to što nije za javnost.

Pogledaj: Koje su šanse da Bačka opstane u Super ligi Srbije?

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here