„Opština Bačka Palanka se okreće ka mladima i sportu“

Predsednik opštine Bačka Palanka Branislav Šušnica obišao sanirani sportski teren u Bloku "Partizan"

910

Danas, (16. novembra), u 12 časova, na poziv JP „Standard“, predsednik opštine Bačka Palanka Branislav Šušnica obišao je sanirani sportski teren u Bloku „Partizan“, u Bačkoj Palanci.


Na inicijativu JP „Standard“, kome su povereni poslovi upravljanja dečijim igralištima i terenima, Opština Bačka Palanka opredelila je dva miliona dinara za saniranje postojećeg sportskog terena u centru grada.

Predsednik opštine Bačka Palanka Branislav Šušnica rekao je da je ovo samo nastavak inicijative Opštine Bačka Palanka da ulaže u sport i mlade.

„Od 2016. godine krenuli smo sa veštačkom travom na „Starom gradu“, nastavili sa postavljanjem reflektora na stadionu „Bačke“, otvaranjem sportske hale u Gajdobri kao i sinoćnim svečanim puštanjem u rad sporste sale u Pivnicima. Danas smo i na obnovljenom terenu na Bloku „Partizan“, postavljena je je tartan podloga. Okrenuli smo se ka sportu i mladima i nastavljamo dalje“.

Direktor JP „Standard“ Miroslav Sićević kaže da je u planu rekonstrukcija i ostalih igrališta u Bačkoj Palanci.

„Prema novom pravilniku, koji je vrlo rigorozan, prvenstveno po pitanju bezbednosti dece, mi ćemo raditi na rekonstukciji i ostalih igrališta“, kaže Sićević.

Apel građanima: Čuvajmo igrališta!

Miroslav Sićević ističe da se Bačka Palanka susreće sa velikim brojem vandalizama na dečijim i sportskim igralištima.

Sa renoviranjem ovog igrališta na Partizanu počeli smo u avgustu ove godine, promenili smo ogradu, koševe, golove. Evo koliko je prošlo, već su mreže na golovima pokidane, ograda oštećena, čak je i čupana nova tartan podloga. Apelujem na sve građane da čuvaju ono što smo napravili zbog njih samih ali i ostalih.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here