Palančani sanjaju iznenađenje protiv Partizana

330
Foto: MN Press

Fudbaleri Bačke u subotu, na stadionu „Slavko Maletin – Vava“ dočekuju ekipu beogradskog Partizana.


S obzirom da se Palančani nalaze u nezavidnoj situaciji, pri dnu superligaške tabele, bodovi su im neophodni za što skoriji beg iz zone ispadanja od koje ih dele samo tri boda. Međutim, nisu za protivnika mogli da izaberu težeg rivala od beogradskih „crno-belih“. Doduše “valjku” ne cvetaju ruže, ali Partizan je uvek Partizan, bez obzira u kom sastavu igrao. Ekipa trenera Zorana Mirkovića je favorit u Bačkoj Palanci, a ekipi Zorana Govedarice ostaje da pruže Beograđanima što jači otpor.

Palančani su na pripremama u Antaliji i odigrala četiri meča. Remizirali su sa Arsenalom iz Kijeva (0:0) i uzbekistanskim Sogdianom (2:2), a izgubili su od slovenačkog Celja (0:1) i danske Arde sa 1:4. Ovom treba dodati i poraz od novosadske Vojvodine (0:1) pre puta u Tursku.

[wonderplugin_slider id=64]

 

Trener Bačke Zoran Govedarica je šansu davao svim igračima, posebno novajlijama kako bi se što bolje uigrali pred nastavak prvenstva. Bačkopalanački superligaš je renovirao tim u zimskom prelaznom roku, a stigao je i novi-stari šef stručnog štaba Zoran Govedarica. Dodatni problem Govedarici predstavlja teška povreda Damira Čekovića na pripremnom meču sa Celjem kome je polomljena desna noga. – Očekuje nas teška utakmica – nada se jedan od najboljih igrača Bačke Miroslav Bjeloš. – Ali se ipak nadamo pozitivnom rezultatu. S remijem bi svi bili zadovoljni u klubu.

Palančani očekuju pravi spektakl na „Vavi“ meč je poveren našem najboljem sudiji Milorada Mažiću. Prodaja ulaznica je krenula od četvrtka po ceni od 500 dinara za istočnu i zapadnu tribinu. Očekuje se veliki broj gledalaca, a susret je proglašen mečom visokog rizika.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here