Palančani u prepunoj sali dočekali Pozorišnu jesen (FOTO)

1030

BAČKA PALANKA: Sinoć (11.10.) u sali Gradskog bioskopa odigrana je predstava „Bračni prevrtljivci“.

Ovom predstavom je odpočela „Pozorišna jesen“ u Bačkoj Palanci u organizaciji Kulturnog centra Bačka Palanka. Koliko bačkopalanačka publika voli kvalitetan pozirišni program svedoči činjenica da su za „Bračne prevrtljivce“ sve karte rasprodate još dan ranije u predprodaji, a da je ispred sale ostalo puno zainteresovanih koji do karte nisu uspeli da dođu.

U predstavi koja je rađena po motivima filma “Klub prvih žena“ igrali su Olga Odanović, Sonja Knežević i Miloš Đorđević. Toliku su svojom glumom u ovoj komediji opčarali bačkopalanačku publiku da na kraju predstave i posle trećeg bisa aplauz nije jenjavao.

Sjajni glumački trio: Olga Odanović, Sonja Knežević i Miloš Đorđević

O predstavi „Bračni prevrtljivci“

– Ovo je predstava o sudbinama oko nas. Drugarstvo iz gimnazijskih dana obnavlja se posle proslave godišnjice mature. Sve je na prvi pogled isto kao nekad da nema onog “Ali”, a ovde višestrukog “Ali”. Žene, muževi, devojke, mladići… u kolopletu profesija i situacijama koje samo život može da iznedri – kaže Cile Nemarević, koji potpisuje scenario za „Bračne prevrtljivce“.


U organizaciji Kulturnog centra „Pozorišna jesen 2018.“ održava se od 11.10. do 17.11. Po tradiciji publiku očekuje 6 predstava za odrasle i 6 predstava za decu.

Pogledaj: Pozorišna jesen 2018. – repertoar

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here