Parožani srušili „Tvrđavu“

U finalu Kupa OFS Bačka Palanka

1011

Na fudbalskom terenu Ustanove za sport i rekreaciju „Tikvara“, odigrana je finalna utakmica OFS Bačka Palanka između „Budućnosti“ iz Paraga i „Tvrđave“ iz Bača.


Golovima Živića u 62. i Marića u 82. minutu, „Budućnost“ je ostvarila pobedu od 2:0 i osvojila pehar namenjen pobedniku Kupa. Parožani su potpuno zasluženo stigli do pobede, jer su najvećim delom utakmice dominirali i bili bolji rival na terenu.

Po završetku utakmice kapitenu Parožana Stefanu Mariću, pehar pobednika Kupa je uručio Dmitar Vujaković, predstavnik OFS Bačka Palanka.

– Potpuno zasluženo smo stigli do trijumfa u utakmici u kojoj smo ispoljili znatno veću želju za pobedomod našeg protivnika. Od prvog do poslednjeg minuta igrali smo angažovano i ofanzivno što nam se na kraju isplatilo. Uz to nismo dozvolili našem rivalu da se razigra. Nastojaćemo da u nastavku ovog takmičenja doguramo što dalje, izjavio je po završetku utakmice Stefan Marić, kapiten „Budućnosti“ iz Paraga.

Za „Budućnost“ su u finalnoj utakmici igrali: Đurković, Mišković (Ponjević), Laćarak, Vjetrović, Turi. Živić, Jandrić, Vulić, Alimpić (Janković), Kozomora, Marić.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here