Pero Šešum selektor i trener

Rukometaši reprezentacije Vojvodine, rođeni 2006. godine i kasnije imali okupljanje u Kaću

883

Mladi reprezentativci Vojvodine, rukometaši rođeni 2006. godine i kasnije, okupili su se 7. aprila u Kaću gde je održan i prvi trening.


Prvom treningu prisustvovao je 21 rukometaš iz desetak vojvođanskih klubova. Među njima bila su i četvorica Bačkopalančana, članovi RK „Lavovi – Bačka Palanka“, Mihajlo Kralj golman, Danilo Mrđan desni bek, Luka Balać pivot i Ilija Soldo srednji bek.

– Prvo okupljanje, proteklo je baš onako kako sam i planirao. Sve što je bilo u planu je i obavljeno. Naredno okupljanje planirano je nakon Uskrsa, kada će se spisak reprezentativaca svesti na 16 igrača – kaže Pero Šešum, selektor i trener ovih rukometaša.

[wonderplugin_slider id=64]

 

– Nakon prvog okupljanja, odgovorno tvrdim da među ovim dečacima ima dosta talentovanih rukometaša, a oni iz „Lavova – BP“ su svojim radom i odnosom pokazali da su zaslužili poziv u reprezentaciju Vojvodine. Oni su i potvrda da se u ovom klubu veoma dobro radi sa mlađim igračima.

Sredinom leta uslediće takmičenje rukometnih regiona Srbije, na kome će nastupiti i reprezenatacija Vojvodine. Na ovom takmičenju učešće će uzeti i selekcije Centra i Istoka – Zapada.

– Iskoristio bih i ovu priliku da se zahvalim RSV, koji mi je ukazao poverenje da vodim jednu od mlađih selekcija, a za to zaslužan je i klub u kome radim RK „Lavovi – BP“, koji su godinama u vrhu vojvođanskog, ali i srpskog rukometa. Tokom prethodnih godina pokazalo se da Vojvodina ima najbolje mlade rukometaše, zahvaljujući agilnom i samopregornom radu ljudi zaposlenih u rukometnom savezu – napomenuo je na kraju Šešum.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here