Pioniri Feniksa odneli pobedu

454

Kadeti i mlađi pioniri Feniksa su dočekali ekipe iz KK „Apatin“.


Prvih par minuta se vodila izjednačena borba. U poslednja dva minuta igrači Feniksa uspevaju da preseku nekoliko lopti, pa na kraju ovog perioda vode sa 20:10.

U drugom delu gosti igraju puno agresivnije. Na takvu igru se domaćini nisu snašli i do poluvremena je rezultat izjednačen 38:38.

U trećem periodu je isti odnos snaga. Igrači Feniksa pokušavaju individualnim rešenjima da postignu koš, gosti to koriste i prelaze u vođstvo od 53:60.

[wonderplugin_slider id=64]

 

U poslednjem periodu domaćini uspevaju na početku da smanje prednost, ali posle toga se opet vraćaju individalnim rešenjima što gosti koriste i pobeđuju sa 69:83.

Mlađi pioniri su takođe dočekali vršnjake iz Apatina. Od početka se videla razlika u kvalitetu i pristupu utakmici. Prvi period je rešen u korist Feniksa 32:5.

Nastavljeno je u sličnom ritmu i u drugom delu pa se razlika povećala na 48:9. U nastavku su domaći igrači malo popustili u agresivnosti, ali su uprkos tome povećali prednost na 63:21. Do kraja su domaćini ostvarili ubedljivu pobedu od 80:34.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here