Pionirke OK ,,Panonija“ osvojile prvo mesto na ,,Novogodišnjem festivalu odbojke“ u Novom Sadu

1362

NOVI SAD: Pionirke OK „Panonija“ su u veoma jakoj konkurenciji klubova iz Srbije, Republike Hrvatske, BiH, Republike Srpske i Slovenije osvojile prvo mesto na prestiožnom turniru „Novogodišnji festival odbojke“ koji se minulog vikenda održao u Novom Sadu.

Bačkopalančanke su tokom celog turnira, u ukupno 9 mečeva,  prikazivale odličnu igru, a posebno u samoj završnici, u polufinalu i finalu.

U polufinalu je pobeđena do tada neporažena ekipa „Štrand Volej“ iz Novog Sada sa neverovatnih 21:8 i 21:7 u dva seta.

U finalu protiv odlične ekipe „Bagljaš 023“ iz Zrenjanina je vođena velika borba u 3 seta, da bi na kraju Bačkopalančanke zasluženo odnele pobedu od 2:1 u setovima (Po setovima 12:21, 21:16 i 15:12).

Ovaj uspeh je utoliko veći ako se zna da su na ovom turniru odbojkašice Panonije bile oslabljene neigranjem nekoliko standardih igračica i ceo turnir su praktično odigrale bez izmena.

Igračica i kapiten OK Panonije, Jovana Zelenović, je proglašena za MVP igračicu u kategoriji pionirki.

OK ,,Panonija“ je nastupala u sledećem sastavu: Jovana Zelenović –korektor, Vera Vasić –tehničar, Milica Novaković  i Lana Ivanović – primači servisa, Ivana Budisavljević i Jelena Štrbac – srednji blokeri, Teodora Đurković i Teodora Badanjac – libero, trener Marko Budisavljević.

[wonderplugin_slider id=64]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here