Pionirke Panonije pobedom počele Prvenstvo Vojvodine

1377

BAČKA PALANKA: U 1. kolu pionirkog prvenstva Vojvodine (grupa južna Bačka) odbojkašice Panonije su u subotu (10.11.) u Sportskom centru „Tikvara“ ugostile vršnjakinje iz Sombora, ekipu „CVS“-a.

Odbojkašice Panonije na čelu sa kapitenom i reprezentativkom Srbije, Jovanom Zelenović, bile su ubedljive u prva dva seta. Nadigrale su gošće u svim elementima igre. Sjajnim smečevima kapitena, odličnim servisom Anje Mandić, igrom u polju Milice Novaković kao i blokovima Jelene Štrbac, bilo je to više od nadigràvanja. Ekipa CVS-a nije prešla više od 12 poena u oba seta.

Međutim u 3. setu domaće odbojkašice su se opustile i gošće su vodile do samog kraja tog dela igre, ali su palančanke uspele da smognu snage i taj set reše u svoju korist i zasluženo su slavile ukupnim rezultatom 3:0.

Jovana Zelenović

„Ovo nam je 1. utakmica u ovoj sezoni i važno je da smo krenuli sa pobedom. Drago mi je da je u ekipi bila dobra atmosfera i da smo na terenu bile kao jedna. Mi smo svi dobre drugarice i van terena, dobro se poznajemo i verujemo u sebe.“ – izjavila je za BAP VESTI reprezentativka Srbije, Jovana Zelenović.

”Čestitam mojim odbojkašicama na pobedi. Prikazali smo dobru igru u većini elemenata, međutim ima još dosta stvari na kojima moramo da radimo. Pre svega mislim na odbranu i prijem servisa. U ekipi imamo novih igrača sa kojima moramo posebno raditi na servisu i bloku. Nadam se sve boljim partijama u narednom periodu.“ – izjavio je Stevan Nikolajević, trener Panonije.

Sastav: Zelenović, Kolbas, Novaković, Mandić, Štrbac, Budisavljević,Vasić, Ivanović, Đukić, Babić, Badanjac. Trener: Nikolajević Stevan.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here