Počele prijave za „Đinđuveraj“

558

Prijave za Đinđuveraj, sajam unikatno ručno rađenog nakita, koji će se održati 11. maja u centru Bačke Palanke startovale su 6. Aprila i trajaće do 6. maja.


Prijavu koja treba da sadrži ime i prezime kreativca, kontakt podatke i naziv radionice slati na mejl adresu [email protected]

– Kada je u pitanju majski sajam, broj prijava je neograničen. Manifestacija je u samom centru grada, a ulica je duga te ima mesta za sve, ističe Tamara Jožić jedan od organizatora sajma.

– Ono što uvek napominjemo kada su u pitanju prijave jeste da na manifestaciji mogu da učestvuju kreativci koji se bave isključivo ručnom izradom nakita, dok, ukoliko se neko od prijavljenih bavi i izradom nekih od drugih vrsta aksesoara, može da prikaže, no u manjoj meri, tj. da izloži tek po koji komad istog.

[wonderplugin_slider id=136]

 

Tamara je pomenula bitnu promenu kada je u pitanju Đinđuveraj, a to je satnica.

– Ono što je novo kada je u pitanju sajam jeste da će on ovog puta, uz prošlogodišnje konsultacije sa izlagačima, trajati kraće. Dakle, događaj neće biti celodnevan kao što je bio svih ovih godina. Tako da, utanačeno je da sajam počne u 9 i 30 i traje do 15 časova, na šta ćemo blagovremeno i podsećati kako se datum dešavanja bude bližio. Sve naravno može da se isprati na našoj fejsbuk stranici i instagram nalogu.

Organizator sajma je Omladinski centar Bačka Palanka.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here