Počinju filmske projekcije u Gradskom bioskopu

3363

BAČKA PALANKA: Filmske projekcije u Gradskom bioskopu počinju 4. i 5. januara 2020.


U subotu 4. januara 2020. godine od 16.00 časova i u nedelju 5. januara od 18.00 časova biće prikazan animirani film „Zaleđeno kraljevstvo 2“ u 3d projekciji, sinhronizovan na srpski jezik.

[wonderplugin_slider id=177]

 

Sadržaj filma:

Zašto je Elza rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva, ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno, ali i izvanredno uzbudljivo putovanje. U „Zaleđenom kraljevstvu“ Elza se pribojava da su njene  moći previše jake za svet. U „Zaleđenom kraljevstvu 2“ mora verovati da su dovoljne.


U subotu 4. januara od 18.00 časova biće prikazana domaća drama „Ajvar“ sa
Natašom Ninković i Sergejom Trifunovićem u glavnim ulogama.

Sadržaj filma:

Vida i Bane su bračni par koji već duže vreme živi u Stokholmu. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu. Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti. Dolaze za praznike u Srbiju, gde se u poznatom okruženju odvija uigrana koreografija koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima. Ovog Uskrsa se taj zid ćutanja ruši.


U subotu 4. januara i u nedelju 5. januara od 20.00 časova biće prikazan film „Star Wars – Uspon Skajvokera“ u 3d projekciji.

Sadržaj filma:

Lukas film i reditelj Džej Džej Abrams još jednom su udružili snage kako bi publiku poveli na epsko putovanje kroz daleku galaksiju u filmu „Star Wars- Uspon Skajvokera“. Ovaj film je zaključak iskonske sage o Skajvokerima, u kome konačna bitka za slobodu tek sledi.


U nedelju 5. januara od 16.00 časova biće prikazan animirani film „Patrolne šape“ sinhronizovan na srpski jezik.

[wonderplugin_slider id=185]

 

Sadržaj filma:

Jedan od omiljenih crtaća „Patrolne šape“ dobio je svoju dugometražnu verziju. Sve je spremno za nove avanture spašavanja sveta. Tu je tim štenaca, heroja. Neustrašivi Maršal, Čejs, Rabl, Roki, Zuma i Skaj, koje predvodi energični dečak Rajder, uvek su voljni da pomognu svima kojima je potrebno u Zalivu pustolovina.

https://www.youtube.com/watch?v=I6OHecXJ3Xo


Ulaznica je 250 dinara.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here