Polaganje za karate zvanja

Karate klub "Kizami" Bačka Palanka

652

Prvi deo takmičarske sezone, karate klub „Kizami“ okončao je 11. po redu tradicionalnim polaganjem za karate zvanja (pojaseve), koje je održano u velikoj sali Osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Bačkoj Palanci.


Polaganju je pristupilo 19 karatista od kojih je 12 polagalo za žuti pojas (9. kyu) , drugih 7 koji su polagali za zeleni pojas (6. kyu). Mladi karatisti svoje znanje demonstrirali su pred četvoročlanom komisijom u sastavu Petar Begonja, Vladimir i Zoran Poznanov i Duško Lukić.

Za žuti pojas polagali su: Zorić Aleksandar, Radmilović Strahinja, Knežević Luka, Brujić Mihajlo, Šešum Luka, Teodorović Marina, Bajac Nikola, Agić Danilo, Ivanović Miljana, Petrić Jovana, Brujić Jasmina i Novković Milica.

[wonderplugin_slider id=64]

 

Za zeleni pojas polagali su: Karanović Vujadin, Galić Miloš, Škorić Vuk, Mijić Marija, Lovrenčić Katarina, Kalajić Nikolina i Milivojević Nenad.

Svi kandidati uspešno su položili za pojaseve, a predsednik ispitne komisije Petar Begonja kao i prethodnih puta iz sale je otišao zadovoljan onim što su mladi „kizamijevci“ imali da prikažu.

– Imam tu čast da već nekoliko godina budem član komisije za zvanja u karate klubu „Kizami“ koji drže moji prijatelji Vladimir i Zoran Poznanov. U njihovom klubu se radi jako dobar i kvalitetan karate što se može videti kroz uspehe koje postižu na takmičenjima kao i na polaganjima iz godine u godinu.  Pravo je uživanje gledati mlađe naraštaje kako ovladavaju drevnom borilačkom veštinom a u tome im pomažu njihovi treneri koji su majstori karatea i oličenje karate sporta u Bačkoj Palanci – rekao je Begonja Petar

Klub ide na zasluženi odmor, a devetoro kizamijevaca zajedno sa trenerom Poznanov Zoranom, biće učesnici LETNjEG KARATE KAMPA „ZLATIBOR 2019“ koji se održava od 21. do 28. jula tekuće godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here