Poraz Panonije na startu Druge lige Srbije

522

BAČKA PALANKA: U 1. kolu 2. lige Srbije, odbojkašice Panonije su poražene na domaćem terenu od ekipe Bagljaša 023, rezultatom 3:0.

Iako je zrenjaninska mlada ekipa debitant u 2. ligi, prikazali su odličnu igru i zasluženo trijumfovali maximalnim rezultatom.

Od samog početka utakmice odbojkašice Bagljaša su dominirali i držali rezultatsku distancu koju palančanke nisu mogle da ugroze. Ovaj rezultat i igra gošći ne čudi mnogo kada se zna da im je strateg proslavljeni trener i profesor odbojke na DIF-u Milenko Vuković. On je bio trener mnogih srpskih superligaških klubova i vrhunskih odbojkašica Maje Ognjenović, Jovane Brakočević …

[wonderplugin_slider id=136]

 

„Odbojkašice Bagljaša su nas nadigrale u svim elementima igre. Njihov blok i odbrana su bili velika prepreka za nas koju nismo uspeli da savladamo. Kada se tome doda njihov odličan servis i smeč dobija se zaslužena pobeda gošći“ reči su novog trenera u palanačkom klubu, Miloša Šatore, koji je zamenio Natašu Borki pre mesec dana.

Miloš je rođen u Novom Sadu 1984. godie. Igrao je za sve sve mlađe kategorije Vojvodine, OK Srem (druga liga), Valjevo (1.A liga), Spartak Ljig i Mladi radnik (Super liga), OK Kakanj (BiH premijer liga).

U sledećem kolu Bačkopalančanke gostuju u Novom Sadu ekipi Lavica 07. Takođe  narednog vikenda počinje i pionirsko prvenstvo Vojvodine. OK Panonija gostuje u Magliću.

[wonderplugin_slider id=104]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here