Predstoji borba za prvo mesto

Fudbalskom klubu „Naša zvezda“ iz Silbaša ovog proleća

717

Fudbaleri „Naše zvezde“ iz Silbaša su jesenji deo prvenstva Međuopštinske lige Bačka Palanka okončali na deobi prvog mesta sa „Maglićem“ sa po 31 bodom uz po deset pobeda i po jednim remijem i porazom.


U prolećni deo sezone Silbašani ulaze sa znatno jačim sastavom, pojačali su se i u igračkom i u trenerskom kadru. Ambicije su im usmerene ka osvajanju prvog mesta i plasmanu u područnu ligu Sombor, što bi bio veliki uspeh za ekipu iz Silbaša. U zimskoj pauzi je „Našu zvezdu“ pojačao trener Ivan Belec.

– Počeli smo pripreme 26. januara i do sada smo odigrali prijateljsku utakmicu sa područnim ligašem „Hercegovcem“ iz Gajdobre (0:0). Imamo 22 igrača na okupu, a na svakom treningu ih imamo oko 18-19 fudbalera. Imamo i nekih promena u igračkom kadru, došao nam je zadnji vezni Nikić iz „Krivnja“ iz Selenče i to nam je najveće pojačanje. Pored njega, pojačao nas je bek Haška iz „Kulpina“, zatim Nađ iz „Bačke“ iz Despotova, a Tucić je došao iz „Budućnosti“ iz Paraga. Doveli smo Avramovića i Arsenina iz OFK „Bačke 1945“ iz Bačke Palanke, a imamo i dva pionira koji su priključeni prvom timu.

– Prezadovoljan sam situacijhom u Silbašu, „Naša zvezda“ ima odlične uslove za rad, a imaju i sjajnu ekipu koja se bori za prvo mesto, rekao je Ivan Belec, novi trener silbaških fudbalera.

Po njegovim rečima, ima nekoliko ekipa koje će se boriti za prvo mesto u MFL Bačka Palanka.Pored Silbašana, tu je i vodeći „Maglić“, ali i „Krivanj“ iz Selenče koji se dosta pojačao ove zime.

– Što se tiče fizičke pripremljenosti, mislim da ćemo biti ubedljivo najspremnija ekipa u ligi. Tu niko neće moći da nam parira, kao ni u igračkom kadru. Očekujem da prestignemo „Maglić“, koji ima dosta problema sa odzivom na treninzima, navodi Belec.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here