Pridržavaju se preporuka i mera

Iz Kajakaškog kluba "Elit"

644

Mladi kajakaši „Elita“ se tokom vanrednog stanja savesno i odgovorno ponašaju i pridržavaju se preporuka i mera Kriznog štaba i Vlade Srbije u vezi sa epidemijom korona virusa.


– Svi u klubu smo se složili da se držimo preporuka i uputstava Kajakaškog saveza Srbije. Naši takmičari individualno rade kod svojih kuća improvizujući uslove koji trenutno zamenjuju njihove potrebe, kao što su sprave, rekviziti i prostor za treniranje. Verujem i znam da svaki naš takmičar može da odradi trening i u ovako ograničenim uslovima, a da ne ugrozi svoje zdravlje. Imamo dogovor da se čuvamo i pazimo, kako bismo po završetku svega mogli što bolje da se spremimo za takmičenja koja će, verujem, biti održana u skorije vreme. Jedino nam sada nedostaje izlazak na vodu, kaže Branislav Miškov iz KK „Elit“.

[rev_slider alias=“slider-1″][/rev_slider]

 

Trener kajakaškog kluba „Elit“ dodaje da se trenutno ne mogu definisati očekivanja za ovu sezonu.

– Da li će i koliko ovo stanje uticati na formu svakog pojedinca i naše ekipe, to stavljamo u drugi plan. Sada je zdravlje najbitnije. Verujem u naše takmičare i znam kolike su im mogućnosti. Njihove ambicije su da budu dobri kajakaši što svojim rezultatima i potvrđuju. Zajedno ćemo raditi da što uspešnije odolimo ovim iskušenjima i naporima koji nas očekuju u drugom delu kajakaške sezone, naglasio je Miškov.


Pogledaj: Kajakaši ponovo na vodama Tikvare (VIDEO)

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here