Prijem za Strahinju Stefanovića u Pokrajinskoj vladi (VIDEO)

611

NOVI SAD: Svečani prijem za svetskog vicešampiona u kajaku, Strahinju Stefanovića organizovan je u pokrajinskoj vladi. Njemu je čestitao pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Vladimir Batez. 


Osvajanje srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u Segedinu, koja je mladom Strahinji Stefanoviću donela i olimpijsku normu, bio je povod da se u Pokrajinskoj Vladi organizuje prijem, na kojem se Bačkopalančanin, u društvu predstavnika kajakaških saveza Srbije i Vojvodine još jednom prisetio finalne trke, istovremeno dodajući da takav rezultat ne bi bio moguć bez podrške nadležnih.

[wonderplugin_slider id=174]

 

„Svakako da mi uspeh znači, to mi je mnogo značilo i za dalje, osvojila se olimpijska norma, sledeće godine jako bitna. Danas smo imali jedan jako lep prijem i jako sam zahvalan na tome. Bilo mi je u planu samo da izveslam svoju najbolju trku, to sam i uradio i pokazao najbolje što mogu i uzeo srebrnu medalju“, kaže Strahinja Stefanović, Reprezentativac Srbije.

„Najiskrenije čestitke Strahinji na sjajnom rezultatu. On je u finalu veslao 18 stotinki slabije od legende, britanskog šampiona, od legende kajakaškog sporta u toj disciplini, osvajača 36 medalja sa velikih takmičenja, a Strahinja je sa svoje 22 godine je već osvoji svoji prvu seniorsku medalju“, naglašava Vladimir Batez, pokrajinski sekretar za sport i omladinu.

Batez je naglasio da će jedan od prioriteta Pokrajinskog sekretarijata za sport biti rešavanje problema sa infrastrukturom za sportove na vodi, te da se planiraju značajna ulaganja, kako bi sadašnja generacija naših kajakaša dobila naslednike.

[wonderplugin_slider id=136]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here