Program za leto – Kulturni centar Bačka Palanka (VIDEO)

448

BAČKA PALANKA: Razgovarali smo sa Majom Kuljić iz Kulturnog centra Bačka Palanka kako bismo se informisali o planiranom letnjem programu ove institucije.

Bioskop

Gradski bioskop neće raditi tokom leta zbog građevinskih radova koji će se izvoditi.

Aktuelne izložbe slika

U Galeriji Kulturnog centra otvorena je izložba crteža Zorke Abadžić iz Bačke Palanke pod nazivom „Dosegnuti pisaljkom nebo“. Izložba će moći da se pogleda do 31. jula.

Likovna kolonija Kulturnog centra

Kulturni centar Bačka Palanka će 20.07.2019. godine organizovati svoju treću po redu jednodnevnu likovnu koloniju „Bagremara 2019“. U planu je da sem likovnih stvaralaca, uglavnom amatera iz Bačke Palanke na koloniji učestvuju i likovni stvaraoci iz drugih mesta sa kojima smo do sada ostvarili saradnju. Tema i tehnika će biti po slobodnom izboru.
Učesnici kolonije su u obavezi da Kulturnom centru Bačka Palanka ostave svoje radove koji bi u narednom periodu bili izloženi u našoj galeriji.

Pozorišne predstave za decu

Kulturni centar će i tokom ovoga leta organizovati pozorišne predstave za decu na otvorenom prostoru u bašti biblioteke „Veljko Petrović“.

Sve četiri predstave su u izvođenju pozorišta „Teatrilo“ iz Novog Sada, a biće odigrane 25. jula, 1. 8. i 15. avgusta sa početkom u 19.30 časova. Cena ulaznice je 100 dinara.

Letnji repertoar predstava za decu

25. jula – „Stidljiva aždaja“
1. avgusta – „Crvenkapa i Vučko“
8. avgusta – „Čarobna zelena šuma“AROBNA ZELENA ŠUMA“
15. avgusta – „RIBICA I MORE“

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here