Proleter u subotu protiv Voždovca u Bačkoj Palanci

741
Фото: ofkbacka.rs

BAČKA PALANKA: Iako je OFK „Bačka“ napustila elitno takmičenje, Bačkopalančani imaju priliku da u svom gradu gledaju superligaški fudbal.

U drugom kolu Superlige Srbije fudbaleri novosadskog Proletera sastaju se sa Voždovcem. Zbog rekonstrukcije stadiona „Karađorđe“ i taj meč igraće se u subotu u Bačkoj Palanci.

[wonderplugin_slider id=136]

 

Drugu sezonu u najjačem domaćem takmičenju fudbaleri Proletera započeli su porazom od Radničkog iz Niša 3:0. Priliku da poprave utisak imaće ovog vikenda kada u drugom kolu dočekuju Voždovac, koji je takođe zabeležio poraz od još jedne vojvođanske ekipe, TSC-a. Pouke iz prethodnog meča su izvučene, greške ispravljene, te kompletan tim Proletera spreman dočekuje predstojeći susret.

„Ekipa Voždovca ima dosta dobre pojedince, iskusne pojedince. Ekipa Voždovca igra specifičan fudbal i želimo da se nadigravamo. Ali isto tako mislim da je moja ekipa i da su moji igrači svesni odgovornosti, i da spremno dočekujemo ovaj duel“ ističe šef stručnog štaba FK „Proleter“, Milić Ćurčić.

„Idemo na pobedu kao i u svaku utakmicu. Kao što ste videli statistika Voždovca ne treba da nas vara niti jedne sekunde. To je jedna jako kvalitetna ekipa i potrudićemo se da pobedimo“, poručuje kapiten FK „Proleter“, Aleksandar Andrejević.

[wonderplugin_slider id=64]

 

Kako je još uvek u toku rekonstrukcija stadiona Karađorđe, utakmica 2. kola Superlige između Proletera i Voždovca igra na stadionu „Slavko Maletin Vava“ u Bačkoj Palanci u subotu, a početak je zakazan za 20 časova.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here